Wat we doen

We vinden het belangrijk dat de Hope Flowers School (financieel) ondersteund wordt – dat is onze eerste taak. Maar het belang van Hope Flowers kun je niet los zien van de situatie in de bezette Palestijnse gebieden, en van de overlevingsmechanismen die je nodig hebt om het hoofd boven water te houden als je daar woont. Daar hebben we dan ook altijd aandacht voor als we iets organiseren om de school te steunen, of het nu een lezing is, een culturele activiteit, of een actie om een specifiek project op de school te helpen realiseren.

Er zijn verschillende manieren om als VRIEND actief te zijn:

  • AMBASSADEUR – werf actief nieuwe vrienden om onze kring uit te breiden, zodat ons netwerk van donateurs en ambassadeurs en vrijwilligers en sympathisanten blijft groeien
  • VRIJWILLIGER – help mee om één of meer van de activiteiten uit ons jaarplan uit te voeren
  • DONATEUR – steun Hope Flowers School met uw gift
  • SYMPATHISANT – volg ons op Facebook (en deel onze posts); lees onze Nieuwsbrief (en stuur die door); vertel over ons aan uw familie en vrienden en collega’s

Voor donateurs willen we het zo makkelijk mogelijk maken. De stichting heeft de ANBI status, zodat uw giften aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting. Doet u een meerjarige gift (met een onderhandse overeenkomst; notariële akte is niet meer nodig) dan is er ook geen drempelbedrag voor de aftrek. Klik hier om u aan te melden.

We streven ernaar om elk jaar €25.000 bijeen te brengen voor de Hope Flowers School.

Daarnaast hebben we via onze activiteiten bijgedragen aan meer kennis over de bezette Palestijnse gebieden, het dagelijks leven op de Westbank en in en rondom Bethlehem, en het bijzondere werk van de Hope Flowers School in deze situatie.