Facebook

Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers1 week geleden
EEN SUPERGROOT "DANKJEWEL" AAN IEDEREEN DIE HEEFT BIJGEDRAGEN AAN HET SCHOOLFONDS!
We mikten op 12, maar kunnen nu *16* leerlingen steunen met een heel jaar schoolgeld... Een geweldige start - en we maken van het Schoolfonds een permanente actie!
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers2 maanden geleden
MOEDERS AAN HET WOORD - Haifa Fararja: "Ik ben blij met de aandacht van de school voor de ouders. Ik kijk altijd uit naar de ouderavonden. Ik voel me vrij om me uit te spreken, te zeggen wat ik op mijn hart heb. Zelfs mijn gezichtsuitdrukking verandert als ik daar ben. Ik voel me blij en op m'n gemak en ben meer ontspannen als ik weer naar huis ga.
Mijn kinderen zijn dol op het Child Protection Programma. Ze voelen de warmte en zorg die ze krijgen, ik waardeer de manier waarop leerkrachten met de kinderen omgaan. De kinderen weten dat er van ze gehouden wordt. Mijn oudste zoon speelt voetbal, hij had vandaag eigenlijk een wedstrijd maar ging niet omdat hij het Child Protection Programma niet wilde missen."
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers3 maanden geleden
These toys may look simple, but have been developed to enhance interaction and communication. Hope Flowers School is currently the only one in the area to have this set of specialized tactile and sound toys available for working with autistic pupils.
And you, the Friends of Hope Flowers, have helped to provide those!

Dit speelgoed ziet er misschien simpel uit, maar is ontwikkeld om de interactie en communicatie te bevorderen. Hope Flowers School is momenteel de enige in de regio die beschikt over deze specialistische hulpmiddelen voor autistische leerlingen.
En jullie, de Vrienden van Hope Flowers, hebben daarvoor gezorgd!
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers
Vrienden van Hope Flowers - Friends of Hope Flowers3 maanden geleden
Het team van de Hope flowers school heeft te maken met de traumatiserende omstandigheden van het conflict, en integreert technieken voor vredesopbouw in het curriculum.
The team at Hope Flowers School face up to the traumatising circumstances of the conflict and integrate techniques of peace building into the curriculum.